Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) розповів про складну ситуацію з вибором суперника напередодні наступного бою, який призначено на 12 квітня.

Також Ломаченко висловив свою думку про обов'язкового претендента Ентоні Кроллу.

"Ніколи не думаю про те, що буде легкий бій. Ніколи не готуюся так, наче мені належить в рингу прогулянка парком. Він - обов'язковий претендент, він завоював цей статус, так що мені доведеться провести захист титулу. Я дуже важко готуюсь до кожного бою. Такі правила організацій, така політика. А я точно буду готовий до бою.

Бої Кролли ще не дивився. Але бій поки що остаточно, на 100%, не підтверджений. Так що, вважаю, зарано коментувати. Як тільки я почую ім'я опонента, тоді й почну підготовку: буду вивчати його поєдинки і зможу відповісти на всі запитання, а також висловити про нього свою думку.

Я готуюся вийти в ринг 12 квітня. Мені сказали, що бій відбудеться 12 квітня, ось я і готуюся. Зараз я готовий на 100%. Я здоровий. 12 квітня в рингу я покажу все найкраще, на що здатний", - розповів Ломаченко в інтерв'ю BoxingTalk.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав Знай.ua, 13 лютого Всесвітня боксерська асоціація (WBA) повинна була провести промоутерські торги, щоб визначити організатора поєдинку Ломаченка проти обов'язкового претендента – британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).

Ентоні Кролла
Ентоні Кролла

Але торги, які спочатку повинні були відбутися 6 лютого, було в черговий раз відкладено на тиждень, оскільки команди боксерів продовжують вести переговори, щоб знайти компроміс.

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко розповів, що проведе наступний бій 12 квітня.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.