Екс-півзахисник київського Динамо Валерій Федорчук розповів про те, чому покинув команду.

"Це наше спільне з Динамо рішення. Я мало грав і не хотів "сидіти на банці". Тому і вирішили розійтися. Зрозуміло, що після травми мені потрібен був час на відновлення. Я відновився і був бойовою одиницею Динамо, яка могла посилити команду. Завжди тримав себе в тонусі і хорошій формі. Я був готовий, якби тренер вирішив мене випустити.

Я не бачив сенсу підходити і говорити з Хацкевичем. Є головний тренер, від нього повинні йти всі розмови про майбутнє футболістів. Головний тренер повинен підходити і говорити, а не футболіст. Гравець повинен робити те, що говорить тренер. При цьому якісно і тихо.

Про те, що перейшов в Динамо, не шкодую. Це мій вибір на той момент. Динамо - гранд українського футболу і дуже радий, що мені вдалося побувати в цій структурі і пограти в цій команді. Зараз розглядаю всі можливі варіанти. Дякую Динамо, що дозволили тренуватися з дублем. Я повністю готовий і хочу через ігри повернути свій рівень", - цитує слова футболіста tribuna.com.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо остаточно попрощалося з захисником збірної України.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще