Екс-чемпіон світу британець Тайсон Ф'юрі (28-0, 18 КО) підписав з-промоутерський контракт з американською промоутерською компанією Top Rank Promotions.
Як повідомляє прес-служба компанії, угоду підписано на довгостроковій основі.

Угода передбачає мінімум два бою Ф'юрі в рік, які будуть транслювати на ESPN в США. ESPN повідомляє, що перший бій британця буде оголошено вже незабаром.
Після підписання контракту Ф'юрі буде працювати з промоутером Френком Уорреном, але тепер вже з-промоутерстві з компанією Боба Арума.
Як писав Знай.ua, промоутерські торги по реваншу між Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) і чемпіоном WBC Деонтеєм Уайледром (40-0-1, 39 КО) відкладено.

Президент WBC Маурісіо Сулейман готовий втрутитися в цю ситуацію, пише ESPN.

"Я нещодавно спілкувався з обома сторонами і вони ясно дали зрозуміти, що знаходяться в стадії переговорів і були дуже близькі до згоди.

Я особисто проконтролюю це питання і, якщо буде потрібно, втручусь на наступному тижні", - сказав Сулейман в інтерв'ю ESPN.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
Раніше повідомлялося, що реванш Ф'юрі - Уайлдер пройде 18 травня в Нью-Йорку.

Перший бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

12-раундовий поєдинок завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.