Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може провести перший бій в суперважкій вазі проти фінського боксера Роберта Хеленіуса (28-2, 17 КО), повідомляє портал RingPolska.
35-річний Хеленіус 23 березня повинен був провести бій проти Кубрата Пулєва, але фін не підписав контракт на цей поєдинок.
Роберт Хеленіус
Роберт Хеленіус
Це підтвердив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський.
"Поки можу сказати, що такий бій можливий, але не можна стверджувати, що все вирішено. Це проект, зараз думаємо над організацією такого поєдинку. Є кілька варіантів, у тому числі і поєдинок проти Усика", - передає слова Рябинського Boxingscene.
Олександр Усик
Олександр Усик
Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.
За словами Хірна, залишилося невирішеним лише питання з суперником. Усик може провести наступний бій з росіянином Денисом Лебедєвим, якщо вирішить поки залишитися у важкій вазі.
"Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення - проти Дениса Лебедєва або проти суперважковаговика. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі", - сказав Хірн.
За інформацією Boxing News, поєдинок відбудеться в США або в Чикаго, або на курорті MGM National Harbor (Оксон-Хілл, штат Меріленд).

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.