У Москві загинув чемпіон Росії з рукопашного бою Геннадій Павлов. Спортсмен, який готував себе до виступів на рингу, загинув в бійці з охоронцем офісної будівлі. Цей роковий поєдинок, судячи з усього, боєць сам і спровокував.

Експерти визначили, що смерть спортсмена сталася через задушення. Про це пишуть російські ЗМІ.

Інцидент стався вранці 17 лютого на прохідній Центрального Телеграфа в Москві. За даними слідчих, між 51-річним охоронцем і 22-річним молодим спортсменом зав'язалася словесна перепалка, яка переросла в бійку. В ході бійки обидва впали на підлогу, після чого Павлов перестав подавати ознаки життя.

Геннадій Павлов

Експерти визначили, що смерть чемпіона Росії з рукопашного бою Геннадія Павлова сталася від компресійної асфіксії в результаті здавлення грудей і живота. Про це в середу, 20 лютого, журналістам повідомила представник Головного слідчого управління СК по Москві Юлія Іванова.

Вона пояснила, що смерть "носила випадковий характер", оскільки під час бійки молодий чоловік задихнувся під вагою охоронця.

За даним фактом було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 109 КК РФ "Заподіяння смерті з необережності". Слідчі продовжують встановлювати всі обставини події.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще