У Львові готують до аукціону незвичайний лот – раритетну "Чайку", на якій їздили у 80-ті перші державні особи, а також міжнародні делегати.

Авто, яке випускали протягом 12 років, останнім часом припадає пилом в одному з гаражів міста.

Таких моделей випустили 1120 екземплярів.

Як розповів директор комунального підприємства автотранспортного господарства Роман Цвек, авто давно планували продати, адже більше ним ніхто не користується, хоча ще не так давно на ньому їздили й українські зірки, такі як Наталя Могилевська, Ірина Білик, Таїсія Повалій та інші.

"На сьогодні автомобіль практично не використовується, простоює і тому сенсу його утримувати немає. Вирішили цей автомобіль реалізувати, стартова вартість лота становитиме 435 990 гривень", - додав Цвек.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Проте фахівці стверджують, що авто потребує капремонту та потягне ще стільки ж на відновлення.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на торги виставили Ferrari 166 MM, який брав участь в знаменитій гонці Mille Miglia. Ставки можна буде робити навіть по телефону.