Служба безпеки України оголосила заочне підозра чолі "центрального республіканського банку ДНР".

"Зібрані Службою безпеки України докази стали підставою для оголошення заочного підозри у фінансуванні тероризму чолі псевдоструктур - так званого" центрального республіканського банку "ДНР", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

У повідомленні також вказується, що глава "банку" розподіляла гроші на рахунках установи. Після їх отримували різні підрозділи армії бойовиків, які вели бої проти українських сил в зоні проведення АТО.

[[{"fid":"176291","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"343","width":"486","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що народний депутат Сергій Тарута заявив, що військові дії на Донбасі приносять прибутку лідерам терористів Донбасу. Він каже, що сім'ї Олександра Захарченко отримують найбільшу прибуток в "ДНР", а рідні Ігоря Плотницького - в "ЛНР".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще