Вчені виявили унікальне зображення літаючої тарілки на французькій монеті 17 століття.

Як повідомив портал "gogetnews", фахівці близько десяти років ламали голову над предметом.

Як відомо, випустили монету в 1680 році. Вона призначалася для азартних ігор. На її тильній стороні майстри зобразили загадковий предмет, що повис у повітрі, який зовні нагадував літаючу тарілку прибульців.

Все проаналізувавши, вчені прийшли до висновку, що цей малюнок - символ колеса Єзекіїля, який могли бачити мешканці земної кулі.

[[{"fid":"176402","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"600","width":"900","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, дослідників здивував загадковий напис на монеті "OPPORTUNUS ADES", який може бути посланням, що поява інопланетян станеться тоді, коли це буде потрібно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", канадський відеооператор зняв НЛО між блискавками.