Після матчу Атлетіко - Ювентус (2:0), який 20-го лютого італійці програли, гравців "Старої Синьйори" застали на вечірці в одному з готелів Турину в компанії впливових осіб і 60-ти дівчат-моделей, повідомляє Mundo Deportivo.

Майже всі футболісти веселилися після поразки від "Атлетіко" в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Потрапила в ЗМІ інформацію підтвердив і головний теренер "бьянконері" Массіміліано Алегрі.

"Я не вихователь, я тренер. Це була вечеря, на якому вони повеселилися", - сказав алленаторе. За словами фахівця, вечеря був запланований заздалегідь, коли Ювентус мав переможну серію з кількох матчів.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

За інформацією італійських ЗМІ, футболісти хотіли, щоб Алегрі склав їм компанію. Тіфозі Ювентуса вже висловили протест проти дій футболістів, яким наступного тижня належить зіграти матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Атлетіко".

Матч Наполі - Ювентус

3-го березня в Неаполі на стадіоні "Сан Паоло" відбувся центральний матч 26-го туру італійської Серії А. Між собою зійшлися одвічні вороги Наполі та Ювентус. Матч вийшов цікавим і з великою кількістю яскравих епізодів.

Вже на 25-й хвилині воротаря Наполі Алекса Мерета вилучили з поля і Юве залишився в більшості. На 28-й хвилині Міралем П'яніч ударом зі штрафного вивів "Стару Синьйору" вперед.

Перед самою перервою Емре Джан зміцнив перевагу туринців.

У дебюті другого тайму склади команд вирівнялися після того, як червону картку отримав П'яніч. І вже на 61-й хвилині форвард неаполітанців Хосе Марія Кальєхон скоротив розрив у рахунку.

Наприкінці зустрічі Наполі міг зрівняти рахунок, але Лоренцо Інсіньє не реалізував пенальті, влучивши в стійку.

Вже в доданий час на полі сталася бійка після того, як Каліду Кулібалі грубо зіграв проти Паулу Дібали. Судді довелося утихомирювати футболістів.

Матч завершився перемогою Ювентуса з рахунком 1:2!

Серія А. 26-й тур

Наполі - Ювентус Турин - 1:2 (0:2)

Голи: Хосе Марія Кальєхон, 61 - Міралем П'яніч, 28, Емре Джан, 39.

Нереалізований пенальті: Лоренцо Інсіньє (Наполі)

Вилучення: Алекс Мерет, 25 (Наполі) - Міралем П'яніч, 47 (Ювентус)

Після цього матчу Ювентус з 72 очками лідирує в Серії А. Наполі, маючи в активі 56 балів, йде на другій позиції.

День народження Роналду

5 лютого, святкує свій 34-й день народження один з найбільш великих футболістів сучасності португалець Кріштіану Роналду.

На даний момент Кріш захищає кольори туринського Ювентуса, з яким він повинен виграти чемпіонат Італії. Також Роналду має намір допомогти "Старій Синьйорі" перемогти в Лізі чемпіонів. Зазначимо, що CR7 з Юве вже виграв Суперкубок Італії!

Роналду є п'ятикратним володарем "Золотого м'яча", як і його головний конкурент Ліонель Мессі. Португалець, вигравши у 2002 році зі Спортингом Суперкубок Португалії, перебрався в Манчестер Юнайтед, з яким почав свою знамениту ходу за трофеями! Разом з манкуніанцями Кріштіану виграв безліч трофеїв в Англії, а також Лігу чемпіонів і Клубний чемпіонат світу.

Потім Роналду перейшов в Реал, з яким також багато разів перемагав в Іспанії і на європейській, а також світовій арені (4 Ліги чемпіонів, 2 Суперкубки УЄФА і 3 Клубних чемпіонати світу).

Зі збірною Португалії Роналду також досяг грандіозного успіху, тому що виграв ЄВРО-2016 у Франції!

На даний момент Кріштіану має у своєму послужному списку 27 трофеїв! Також в уродженця Фуншала в активі маса особистих досягнень, серед яких виділяються 4 "Золотих бутси" і 5 "Золотих м'ячів"!

Дубль Роналду

У матчі 22-го туру італійської Серії А Ювентус у Турині грав з Пармою. "Стара Синьйора" по ходу зустрічі вели в рахунку 2:0 і 3:1, але все одно зіграла внічию 3:3.

За Ювентус дублем відзначився Кріштіану Роналду, а за Парму два м'ячі забив Жервіньо.

Також по голу в свій актив записали Даніеле Ругані і Антоніно Баріллья.

Серія А. 22-й тур

Ювентус Турин - Парма - 3:3 (1:0)

Голи: Роналду, 36, 66, Ругані, 62 - Баріллья, 64, Жервіньо, 74, 90.

Для Ювентуса в домашніх матчах Серії А це перший подібний випадок за 8 років, коли "Стара Синьйора" вела в рахунку в два голи і не перемогла. У травні 2011 року туринці подібним чином не взяли три очки в матчі з Палермо (2:2).

Після 22 турів Ювентус йде на першому місці в чемпіонаті Італії. Відрив від Наполі, який розгромив Сампдорію (3:0), скоротився до 9 очок.

Парма з 29 балами йде на 11 місці в Серії А.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду готується до весілля.