Сьогодні в Іспанії відбулося жеребкування нового календаря Примери на сезон 2017/18.

У першому турі мадридський Реал зіграє з Депортіво. В свою чергу каталонська Барселона зустрінеться з Бетісом. Матчі першого туру заплановані на 19 та 20 серпня.

Також стало відомо, коли відбудеться головне протистояння в європейському футболі. Мова йде про Ель-Класіко, поєдинок між Барселоною та Реалом.

Перший матч між гігантами іспанського та світового футболу відбудеться 20-го грудня. Реал прийматиме Барселони у Мадриді на Сантьяго Бернабео. Повторний поєдинок, який прийматиме столиця Каталонії відбудеться 6-го травня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також зазначимо, що Реал та Барселона двічі зустрінуться у Суперкубку Іспанії. Нагадаємо, що цей турнір складається з двох матчів. Таким чином перша гра пройде на Камп Ноу 13-го серпня. Матч відповіді у столиці Іспанії запланований на 16-те серпня.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що стала відома вартість контрактів гравців Барселони.