Кубинський екс-претендент на чемпіонський титул Луїс Ортіс відмовився від бою з британським чемпіоном у суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і WBA Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

Як повідомляє BoxingScene, команда британця запропонувала Ортісу занадто мало грошей за цей поєдинок.

"Після п'яти днів жахливих переговорів ми відхилили "копійчану" пропозицію Хірна. Ми втомилися від його ігор і прекрасно усвідомлюємо масштаб цього бою, тому не збираємося дозволяти цій людині дурити нас. Особливо тоді, коли вам реально потрібен Луїс. Тому що за бій з ким ще публіка заплатить і не буде розчарована? Мій боєць входить в топ-3, а Хірн - шахрай.

Послухайте, мені подобається Ентоні Джошуа, і я хочу, щоб цей хлопець радував фанатів своїми виступами, але у нас немає порозуміння із Едді Хірном. Він веде нечесну гру, так що з ним покінчено", - розповів промоутер кубинця Хорхе Карменате.

Як писав Знай.ua, бій між володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і Джарреллом Міллером (23-0-1, 20 КО), який був запланований на 1 червня, офіційно скасований через допінг.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Міллера вже позбавили ліцензії, тепер йому шукають заміну.
Джошуа прокоментував допінг-скандал з Міллером. За словами британця, Міллер отримав по заслугах.
"Я не хотів багато говорити про Міллера, тому що не вважаю правильним бити лежачого. Але перед боєм на прес-конференції він багато всього наговорив. Я хотів зламати йому щелепу в той момент.
Я вважаю, що потрібно подавати приклад. Сподіваюся, все засвоять урок, що карма існує. Все, що ти робиш, обов'язково до тебе повернеться. Думаю, він отримав по заслугах, потрібно до всіх ставитися з повагою. Я розумію, що це бокс, але потрібно проявляти повагу, а він поводився інакше.
У спорті завжди обманщики караються, а хлопці, які багато працюють і прагнуть до вищих досягнень, виявляються на вершині", - передає слова Джошуа The Mirror.
Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.