Колишній форвард збірної України Андрій Воронін розповів, що думає про захисника "Манчестер Сіті" - 22-річного Олександра Зінченка.
"Критика - це якщо я буду коментувати його гру або якісь моменти. Зінченка я не критикував.
Коли мені подзвонили і сказали про "Манчестер Сіті", я сказав "Де? В Play Station?". Те, що він зараз гравець основного складу - молодець. І це один з небагатьох [українських] футболістів, які дійсно грають в Європі, всі інші не грають. Вони можуть говорити, що вони в Європі, але вони не грають. А він останній рік - гравець основного складу. Дай Бог, слава Богу. Чим більше буде таких пацанів, які будуть грати в Європі, тим сильніше буде наша збірна", - розповів Воронін в коментарі "Бомбардир".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також Воронін розповів про роботу в збірній і стосунки з Андрієм Шевченком:
"Я до збірної не мав ніякого відношення. У нас розмова дійсно була, на той момент тренерський штаб був переповнений, він мені говорив "Я б дуже хотів бачити тебе поруч у тренерському штабі". Для мене це було приємно чути.
З Шевою у мене завжди були добрі стосунки. Ми 10 років грали з ним разом пліч-о-пліч. І на полі, і за межами поля. І дійсно розмова у нас була така. Якби пропозиція була з боку збірної, я б із радістю відразу сказав "так", тому що збірна - це збірна.
Мене досі питають "А ви в збірній вже не працюєте?". А я ніколи там і не працював. Мене особливо там ніхто і не чекав і не чекає.
Чесно, я знав, що мене не візьмуть. Є і політика, і свої нюанси, мене завжди недолюблювали у Федерації, при старій. Я ніколи не грав в Україні, у мене завжди була своя чітка позиція по багатьом моментам. Не виключаю, що, якби я зараз у структурі тих же збірної чи Федерації, я б від неї не відступав. Працювати під кимось і робити те, що мені не подобається і що я вважаю неправильним - я б цього не робив. У нас це не завжди вітається. Можливо, я незручний, не виключаю", - розповів Воронін.

Як раніше повідомляв Знай.ua, МанСіті шукає заміну Зінченку.