Український футбольний клуб Шахтар в Лісабоні зіграв внічию з Бенфікою (3: 3) в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи. Перша зустріч команд в Харкові завершилася перемогою Гірників - 2: 1.

Як відзначається, вже на 9-й хвилині поєдинку Бенфіка повела в рахунку. Піца прицільно пробив у дальній кут воріт Андрія П'ятова. Шахтар швидко відігрався - автоголом відзначився захисник португальців Рубен Діаш.

Шахтар, фото з вільних джерел
Шахтар, фото з вільних джерел

На 36-й хвилині Бенфіка знову вийшла вперед. Діаш замкнув подачу партнера з кутового. На початку другої половини матчу Орли забили ще раз. Рафа Сілва скористався грубою помилкою Шахтаря в захисті.

Щоправда, вже через дві хвилини "гірники" скоротили відставання в рахунку після точного удару Тараса Степаненко. Відтак, Шахтар за сумою двох зустрічей (2: 1, 3: 3) пройшов в 1/8 фіналу Ліги Європи. Жеребкування цієї стадії турніру відбудеться, 28 лютого.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Атлетіко" сенсаційно переміг "Ліверпуль" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Як писав Знай.ua, у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Дортмундська Боруссія обіграла ПСЖ з рахунком 2:1.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.