Форвард київського "Динамо" Артем Бесєдін поділився думкою про людину, через яку його дискваліфікували на рік.

Коли стало відомо, що Євро-2020 перенесли на рік, з'явилось багато жартів про те, що цій події радіє лише одна лдина - Артем Бесєдін, оскільки він має дискваліфікацію. Жарти-жартами, але насправді нападник Динамо дуже хоче поїхати на Чемпіонат Європи у 2021 році. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Про футбол".

Нагадаємо, що форварда "Динамо" Артема Бесєдіна в лютому цього року офіційно дискваліфікувала УЄФА після того, як його допінг проба показала позитивний результат.

Як стало відомо пізніше, лікар "Динамо" просто переплутав таблетку від голови із забороненим препаратом.

"Я йому (лікаря, прим.) Вже м'яко сказав, щоб я його не бачив у своєму житті. Щоб він, м'яко кажучи, на очі мені не попадався. І все. Я займався улюбленою справою, а ця людина відняв у мене рік, це грубо кажучи. Звичайно, образи певні є. Але що я йому зроблю? Він уже не молодий. що йому, лящів надаю? Бити його за це? Або ще що? Хоча насправді є за що ", - розповів футболіст в програмі Профутбол.

Бесєдін також заявив, що ніколи сам не приймає ніяких ліків, навіть від застуди.

"У цьому плані я скрупульозний. Я завжди цурався всіх цих ліків, беру їх тільки на базі Динамо і коли лікуюся, то завжди на телефоні з лікарями", - додав Артем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Нападник "Динамо" Бесєдін повірив у магію Євро-2020

Як повідомляв портал Знай.ua, Артема Бесєдіна дискваліфікували на один рік за вживання допінгу на матчі.

Також Знай.ua писав, координатор допінг-контролю УАФ Максим Бецько заявив, що Бесєдін став жертвою лікарської помилки