У біло-синіх пішла біла смуга, київське "Динамо" на своєму полі більш ніж впевнено обіграло бельгійський "Гент". Матч проходив у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів, кияни потрапили до основного етапу турніру — вперше з 2016 року.

Читайте Знай в Google News!

У матчі-відповіді проти бельгійського клубу "біло-сині" перемогли з рахунком 3:0, голи забили Віталій Буяльський, Карлос де Пена і Жерсон Родрігеш, двоє останніх — з пенальті. Про це стало відомо завдяки трансляції одного з українських спортивних телеканалів.

Динамо Київ - Гент, фото: UA-Football
Динамо Київ - Гент, фото: UA-Football

У першому матчі, який відбувся в Бельгії, кияни перемогли з рахунком 2:1, тобто підсумковий результат протистояння — 5:1 на користь "Динамо". Ця перемога дозволила киянам вийти до групового раунду Ліги чемпіонів. "Динамо" там не виступало з 2016 року, так як програвало в кваліфікаційних матчах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пропонуємо нашим читачам переглянути короткий відеоогляд матчу, який доступний за посиланням:

Також варто нагадати нашим читачам, що головний тренер футбольного клубу "Минай" Василь Кобін після розгромної поразки від київського "Динамо", в рамках 4-го туру УПЛ, поділився думками щодо майбутнього. Звичайно, тренер незадоволений таким результатом, проте відзначив старання гравців. Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю, яке дав Василь Кобін українським журналістам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Андрію Шевченку - 44: символ українського футболу відзначає красиву дату - вперед, до перемог.

Як повідомляв Знай.uа, на Закарпатті ветерани футболу стали чемпіонами України - перемогу присвятили загиблому товаришу.

Знай.uа писав, після розгрому "Миная" Луческу виклав головний секрет: "Довіряю, вони ростуть...".