Український боксер, а також кум Василя Ломаченка, Олександр Усик розповів про самопочуття кума після поєдинку, в якому він програв за очками американцеві Теофімо Лопесу. Олександр зовсім скоро проведе бій з британським боксером Дереком Чісорою.

Читайте Знай в Google News!

Він не розмовляв з Ломаченком про поразку і лише поставив йому питання про самопочуття. І Василь відповів, що відчуває себе просто чудово. Усик поділився цією інформацією в інтерв'ю iFL TV. Він заявив, що внутрішній стан українського легковика нормальний.

"Ми знаємо, що проблема була у Василя. І в таборі, і з плечем. Так що, все нормально, поміняємо амуніцію, залижемо рани і повернемося", — заявив Олександр. При цьому, він залишається впевненим, що Лопесу в останньому бою допомогли судді.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поєдинок між українцем Олександром Усиком і британцем Дереком Чісорою відбудеться 31 Жовтня. Обидва бійці відмовилися від будь-якого треш-струму і погроз і обмінюються кумедними відеопосланнями в соціальній мережі Instagram протягом декількох місяців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга - 12 раундів практично з однією рукою: "відколов шматок..."

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіон Усик показав Чісорі свої кулі перед боєм: "Стандарт"

Знай.ua писав, Усик перед боєм з Чісорою увірвався в дикі танці - Лондон, зустрічай чемпіона. Поєдинок прийме легендарний стадіон "Уемблі".