Український боксер Олександр Усик розповів, що в останньому поєдинку його суперник британець Дерек Чісора наніс низку заборонених ударів, у тому числі й ударів нижче пояса.

Читайте Знай в Google News!

Про це спортсмен розповів в інтерв'ю Sky Sports Boxing.

На жаль, як зізнався чемпіон, рефері не звернув уваги на порушення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Після бою відчуваю себе трохи пом'ятим, але дуже радісним. Цей бій - був великим тестом з боку Дерека, тому що було дуже багато ударів нижче пояса, в спину, ліктями, а це дійсно загартовує.

Я один або два рази показав рефері, що він це робить, на що побачив повний ігнор. І я зрозумів, що я під градом, обстрілом, і мені треба виходити звідси самостійно. По ходу поєдинку до мене приходила впевненість у перемозі.

Я думаю, що оцінювати мій виступ повинен не я, а моя команда. Я думаю, що можу виступати краще. Ми працюємо над цим. Ми рік не боксували і ось зараз побачили, що багато чого потрібно змінити. Так що все чудово. Дуже добре, що поєдинок завершився саме так", - сказав Усик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Хай спотворить Всевишній обличчя цієї тварі", - Хабіб Нурмагомедов підтримав мусульман.

Як повідомляв Знай.ua, Усику з'явився ангел перед боєм з Чісорою: "Тепер я нічого не боюся...".

Знай.ua писав, Олександр Усик розкрив самопочуття Ломи після втрати трьох поясів: "Залижемо рани".