З Великобританії, де нещодавно пройшов яскравий поєдинок українця, прийшли нові заяви. Так, британський суперваговик Девід Аллен вважає, що у Усика будуть шанси в бою проти Ентоні Джошуа, проте не проти Тайсона Ф'юрі.

Читайте Знай в Google News!

Девід Аллен дав невелике інтерв'ю британським журналістам, про це стало відомо завдяки повідомленню видання Boxing Social.

Девід Аллен, фото: World Boxing News
Девід Аллен, фото: World Boxing News

- Багато часу провели в тренувальному таборі Усика і добре знаєш Чісору, що по бою?

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я подивився перші 9 раундів, а потім вимкнув, тому що вважав, що Усик легко переможе. Чісора був у відмінній формі. У цьому велика заслуга Давида Хея. По правді кажучи, я думаю, він провів відмінний виступ. Вийшов у ринг проти, ймовірно, номера один в pound-for-pound. Усику не просто в суперважкій вазі, але ми все ще говоримо про перший номер в pound-for-pound. І ми все ще не впевнені, чи достатньо він великий для супертяжів. Він може програти Ф'юрі і Джошуа, але він все одно перший номер в pound-for-pound. Це дивно звучить, але це те, як я це бачу. Чесно кажучи, я думав, Усику було досить комфортно. У нього були складні моменти на початку, але він би не був Олександром Усиком, не виправивши їх...

Олександр Усик, скрін з відео
Олександр Усик, скрін з відео

...Я знаю, як перемогти його. І я думаю, Тайсон Ф'юрі здатний зробити те, що необхідно, щоб побити його. Усик занадто хороший для мене, але він може бити, як і будь-який інший. Якщо ти йдеш просто на Усика, - він поб'є тебе. Потрібно бентежити його. Потрібно змусити його підходити до тебе. Чісора провів відмінний виступ. Мені здається, у нього ще залишилося паливо в Баку, але Усик просто на два рівні вище. Але чи достатньо він хороший, щоб побити Ф'юрі і Джошуа? Я не впевнений. Я не впевнений, що він досить великий.", - заявив Аллен.

- Промоутер Усика Олександр Красюк розповів, що план - відразу вийти на бій за титул WBO. Ви сумніваєтеся в тому, що Усик поб'є Ф'юрі. А як ви думаєте він проведе бій з Джошуа?

"Якби мені довелося вибирати, то я вибрав би Джошуа, чесно кажучи. Не думаю, що він поб'є Ф'юрі, у Тайсона є те, що необхідно для перемоги. Але я не думаю, що Ентоні Джошуа має це. З Джошуа буде чудовий бій. Два золотих медаліста Олімпіади в Лондоні 2012 року — це супербій, неймовірний поєдинок. Я вибираю Усика, але без великої впевненості, по правді кажучи. Джошуа для початку потрібно пройти Пулєва. І я не думаю, що це буде легка робота.", - додав Аллен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Усик сказав зайвого в інтерв'ю, навіть перекладач розгубився: "Саня, ти як гопник".

Як повідомляв Знай.uа, гонорар Усика за поєдинок з Чісорою: український боксер отримав істотно менше британця.

Знай.uа писав, Повєткін зліг з коронавірусом, бій з Уайтом перенесений: "Бережіть себе".