Легендарний півзахисник Манчестер Юнайтед Майкл Каррік закінчить кар'єру футболіста по закінченні поточного сезону. Про це повідомив головний тренер "червоних дияволів" Жозе Моурінью.

"Це чудове рішення як для команди, так і для Майкла. Очікую, що після закінчення сезону він приєднається до тренерського штабу, якщо не передумає. У клубі будуть дуже щасливі за нього, якщо це станеться", - зайвив наставник МЮ у коментарі Goal.

Майкл Каррік грає за Манчестер Юнайтед з 2006 року. За цей час він провів за основну команду більше 300 поєдинків, в яких відзначився 17 голами. За збірну Англії Каррік провів 34 офіційних матчів.

36-річний півзахисник п'ять разів ставав чемпіоном Англії, три рази здобував Кубок Ліги, а також брав Кубок Англії, Лігу Чемпіонів та Лігу Європи. Усі титули він здобув у складі манчестерського клубу.

Дивіться: найкращі моменти у кар'єрі Карріка

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.Спорт, лідери Манчестер Юнайтед Поль Погба та Джессі Лінгард відкрили секрет ефектної гри. Вся справа у кумедному ритуалі перед кожним тренуванням або ж грою.