Дружина президента України Володимира Зеленського і громадський діяч Олена сьогодні, 6 лютого 2021 року, святкує свій день народження. Їй сьогодні виповнилося 43 роки.

Її чоловік, швидше за все, одним з перших привітав її з цим днем, опублікувавши чорно-білий знімок, на якому зображена посмішка жінки. До привітань також приєдналися і шанувальники Олени Зеленської. Так, на одному фан-акаунті, з'явилася нарізка відео за участю першої леді і масивне словестное привітання.

"Дорога @olenazelenska_official, З Днем Народження 🥳 💚 ви - приклад для багатьох-багатьох дівчат і жінок. Ваша стійкість, впевненість, Ваше терпіння і завзятість надихає і мотивує. З Вас хочеться брати приклад. А те, що ви робите в якості першої леді країни, є воістину необхідним і правильним. Я вірю, що саме ви як перша леді і Володимир Олександрович @zelenskiy_official як президент не тільки залишите хороший слід в історії, а й зробите для України все, що у ваших силах. Будьте щасливі, як в сім'ї, так і на роботі ☺ бажаю, щоб Вас оточували тільки чесні люди ☺ ️ і незважаючи на якісь маячні плітки я вірю, що ви все витримаєте і вийдете з цієї "боротьби" з посмішкою на обличчі, знаючи, що все, що залежало від Вас, ви вже зробили❤️ Happy Birthday, The First Lady☺", -написано в публікації.

Олена Зеленська завжди підтримує свого чоловіка, главу держави у всіх починаннях і вже триваючих процесах. І робить вона це, незважаючи на нелюбов до публічності. На відео зібрані моменти з безлічі інтерв'ю або засідань, на обличчі дружини президента завжди тримається посмішка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"З днем народження!!!! Ви неймовірна!))))🌹🌹🌹", "Бажаю веселого щасливого Дня Народження, Здоров'я, всього найкращого !❤️❤️❤️❤️❤️", "Яка гарна у нас леді ❤️вітаю❤️", "Красива дружина у Зеленського🌹 🌹 🌹 🌹", "Величезний привіт з Казахстану, вітаємо від душі! Всіх Благ вам💐 🙏", "З Днем народження! Щастя, здоров'я, миру! Ви молодець, успіхів вам!", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)

Нагадаємо, Зеленський зробив дружині приємно до того, як зійшло сонце: "Без тебе не став би"

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленська розповіла про порушення слуху та аутизм

Знай.ua писав, Петро Порошенко показав, за що Його полюбила дружина: скажена романтика