Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же на одному з фан-акаунтів з'явилося кумедне архівне відео за участю її чоловіка Олексія Потапенко, більш відомого під псевдонімом Потап (ПТП).

На ньому відображено виступ групи "Потап і Настя" і їх знаменитої пісні "Не пара". На сцені вони були з невідомою жінкою в короткій сукні і пишними формами. Вона танцювала і в якийсь момент виявилася дуже близько до Олексія, який вирішив вийти з цієї ситуації за допомогою "тверка", повернувшись до неї спиною. Однак він вирішив розбавити виступ кількома хлопками по попі цієї жінки і словами: "Давай, малиш".

"Позорище" , "Да уж, женщина конечно 🙌", "👏👏👏😂", "😂😂😂", "👏👏", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як ніжиться у ванній: ледь прикрила форми рушником. Так, артистка була повністю оголеною, недбало накинувши на тіло лише рушник з "хижим" леопардовим принтом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських позбулася зайвого волосся і закричала від щастя: "насолоджуватися..."

Знай.ua писав, Настя Каменських з бездонним декольте змусила чоловіків заздрити Потап. Красуня з'явилася перед публікою в шкіряному костюмі чорного кольору, що складається з облягаючих штанів і міні-топа з глибоким декольте.