Українські виконавці СолоХа і Віталій Козловський запалили під нову пісню "Мала, танцюй" і спокусили шанувальників.

Відповідне відео з'явилося на фан-сторінці СолоХи в Instagram.

Відомо, що нещодавно Віталій Козловський випустив новий хіт "Мала, танцюй", який миттю розлетівся по мережі. Крім захоплення шанувальників, виконавець і сам не проти запалити під свою ж композицію. Нещодавно в мережі з'явився ролик, на якому Козловський засвітився з відомою українською співачкою Солохою.

Дівчина відома українцям не тільки завдяки красивому виконанню, а й зухвалої поведінки в мережі. СолоХа не соромиться свого тіла і користується своєю сексуальністю навіть тоді, коли це не зовсім доречно.

Так сталося і цього разу. Очевидно, виконавиця відвідала шоу Віталія Козловського "Час кохати", на якому вони станцювали разом під новий хіт ведучого. СолоХа здалася на екрані в досить відвертому вбранні, надівши екстремально короткі шорти і топ. Дівчина спокусливо станцювала на підборах і потрясла сідницями перед обличчям Віталія.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фанати були не в захваті від поведінки співачки, про що сміливо написали в коментарях під відеороликом:

Нагадаємо, що Віталій Козловський збентежив зізнанням у кліпі "Мала, танцюй": "висловив свою любов".

Як повідомляв портал Знай.иа, Козловський повернув 2010 рік і перетворився на одного з "Kazaky" - каблуки до вух.

Також Знай.иа писав, що Козловський "повернув свій 2007" і показав помилку: "біда".