Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина вирішила креативно прорекламувати власний бренд одягу для фітнесу та бікіні, примірявши нову колекцію на собі. Так, красуня грайливо продемонструвала пишні сідниці, над якими наполегливо працює, примірявши облягаючі лосини світло-сірого кольору і спортивний топ в тон.

Довге каштанове волосся Ана зібрала назад, акуратно притримуючи його рукою і ніжно посміхаючись на камеру. При цьому Чері насолоджувалася сонячними променями біля одного з численних хмарочосів у рідному Майямі.

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram і дівчина точно знає, чим зацікавити аудиторію, фактично щодня демонструючи оголене тіло. Втім, Ані точно є, що показати - 34-річна зірка невпинно працює в спортзалі, звідки виставляє фото і відео гарячих тренувань, мотивуючи численних прихильниць.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.