11-й сезон популярного телевізійного шоу "Голос країни" запросив в якості зіркових радників для тренерів в оновлених нокаутах.

Тіні Кароль на допомогу прийшов Дан Балан, до Дмитра Монатіка фронтмен відомого українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна, Alyona Alyona допоможе надії Дорофєєвій, а ось до Олега Винника Приспів Іван Дорн. На офіційній сторінці "Голосу країни" в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися всілякі публікації, пов'язані із зірковими радниками.

Зараз виклали відео, яке підтверджує якусь схожість між Винником і Дорном. Іван прийшов до Олега з букетом квітів і потім зізнався: "треба зізнатися, що ми брати насправді. А ну, на моє обличчя спрацює? Ніно, Ніно...".

"Між @olegg.vynnyk і @dorn_ivan є якась схожість, правда?😅 Не пропустіть випуск оновлених нокаутів вже сьогодні о 21: 00 в ефірі 1+1❤️", - йдеться у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

сьогодні будуть нокаути кого з тренерів? Хочеться Дана побачити скоріше❤️", "Що з Дорном? Якийсь дід", "Навіщо кликати цю людину на український канал?", "А що робить Дорн в Україні???? Неприємно його бачити!!!!!", "Гнати геть цю тварину", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос країни")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос країни")

Нагадаємо, Тіна Кароль максимально відкрила груди, але вразила не всіх: "Що вона з собою зробила?"

Як повідомляв "Знай.ua", Іван Дорн роздягнувся догола і застогнав з Олегом Винником: "Нарешті-то..."

Знай.ua писав, Юлія Саніна на "Голосі країни" проміняє подружку Тіну Кароль на Монатіка