У програмі Karabas.Live співачка Юліана Купцова пояснила, як вона ставиться до компліментів у свою адресу від жінок, і розповіла, які подарунки їй роблять шанувальники.

Співачка зазначає, що має немало хейтерів у соцмережах. «І навіть є такий відео кліп на ютубі, де було прямо замовлення хейтерів. Це були якісь боти», - розповідає вона. Купцова пригадує, що під піснею «Тіло» було більше 200 однакових коментарів із текстом «Мені не подобається, погано». «Пишуть: «Не трать даремно гроші, ти все одно не будеш як Бузова і Полякова!». При чому тут Бузова і Полякова, не знаю», - додає вона.

Тим не менш, гостя програми каже, що не видаляє поганих коментарів у такому разі. Водночас вона зазначає, що окрім таких коментарів, отримує також і немало компліментів. «Було таке, що мужчини щось своє присилали. Пишуть: «Виходь за мене заміж!», якісь там зізнання в коханні, які в мене гарні груди, які в мене гарні очі, руки – більше компліментів», - розповідає артистка.

Особливо їй подобаються коментарі від жінок, оскільки зазвичай від них можна почути заздрощі, а не захоплення. Тим не менш, співачка вважає, що замість цього потрібно працювати над собою, брати приклад з об’єкта заздрощів. «Тому що зараз у світі, де ми живемо, можна слідкувати за собою і переробити в собі все, що тобі не подобається», - підкреслює вона.

Також Купцова розповідає і про подарунки від шанувальників: це і долари, і косметика, і сувеніри. «Дарують квіти, якісь елементи, пов’язані з совою», - додає вона і пояснює, що останні 4 літери в її прізвищі складають слово «сова».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Купцова розповіла про перший сольний концерт.

Також Знай.ua писав про те, що Зібров розповів про свої стосунки із соцмережами.