Автор Youtube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсон любить знищувати смартфони цікавим способом, і записує це на відео. Він постійно дряпає, згинає і нагріває різні гаджети, перевіряючи їх на міцність. До речі, не лише нові флагмани отримують від рук блогера, але і популярні смартфони. Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Pro в алюмінієвому корпусі з дисплеєм діагоналлю 5,9 дюйма, подвійний камерою і дактилоскопічний сканер на задній панелі став піддослідним кроликом Зака.

Судячи з відео, дисплей смартфона показав достатньо високу стійкість до подряпин і успішно витримав випробування вогнем, швидко відновившись після 10-секундного нагріву запальничкою. До речі, і селфи-камера не постраждала через міцного захисного скла, так що канцелярський ніж не зміг залишити помітних слідів. Аналогічним чином себе показав і модуль основної камери: серйозно пошкодити Нільсеном вдалося лише світлодіодний спалах між об'єктивами, але і це не смертельно для камери.

Дактилоскопічний сканер Redmi Note 5 Pro, отримавши глибокі подряпини, почав видавати повідомлення про забруднення, і не зміг коректно вважати відбиток пальця випробувача. Втім, у реальному житті такі пошкодження малоймовірні, і потрібно бути нещасливим, щоб це сталося з вами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Металевий корпус досить легко отримав косметичні ушкодження гострим предметом, але працездатності на це ніяк не позначилося. Потім блогер випробував смартфон на міцність, зігнувши його руками. Незважаючи на те, що корпус грунтовно деформувався, а кріплення дисплейного модуля зламалися в декількох місцях, смартфон залишився в робочому стані, а екран продовжував працювати.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.