Серед флагманів Huawei є девайси, до яких доклали руку дизайнери Porsche. Відзначається, що минулорічний Huawei Mate 10 отримав свій варіант для еліти Mate 10 Porsche Design, і нинішній флагман Mate 20 теж обзаведеться “автомобільної” тюнингованной версій.

Судячи по зовнішньому вигляду, смартфон тепер здається дуже солідним, але і ціна відповідна. Немає підстав не довіряти відомому постачальнику витоків Роланду Квандт, який повідомив, що Mate 20 Porsche Design представлять, а кодове ім'я відповідає статусу - Everest.

На даний момент невідомо, якими характеристиками наділять новинку. Мабуть, не викликає тільки сумнівів присутність чіпа Kirin 980, мінімум 6 Гб оперативної пам'яті і обсяг внутрішнього сховища цілком може досягти позначки в 512 Гб, щоб ціна не здавалася такою захмарною.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Можна чекати від преміального флагмана AMOLED‑матрицю, вигнуту по крайках, екранний сканер відбитків пальців і потрійний модуль на задній панелі, як і у звичайної версії, яка до цих пір вважається одним з кращих смартфонів. Є припущення, що від реалізації екстравагантної “квадратної” камери Huawei Mate 20 Porsche Design відмовляться на користь більш звичного вертикального розташування трьох об'єктивів. Цінник на флагман з шильдиком “Porsche Design” може досягти позначки в $2000, однак і на нього знайдуться покупці.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.