Днями глава Samsung вирішив побесідувати з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що собою буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

І це при тому, що не так часто південнокорейський технологічний гігант слід прикладом своїх конкурентів з Китаю, які активно закликають журналістів на прес-конференції і розповідають їм про майбутні новинки.

Galaxy S10 зобов'язаний здивувати покупців

Собственно бесіда і зовсім стала підтвердженням того, що розробка смартфона ведеться. Раніше подробиці про девайсі спливали лише уривками.

Донг Джин Ко, як раз і є генеральним директором Samsung Mobile, що прийшли заінтригувати зумів: за його словами нічого більше інноваційного, ніж Samsung Galaxy S10, компанія ще не випускала.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Samsung також оголосив про те, що має намір до кінця 2018 року випустити гнучкий смартфон.

Стверджується, що апарат чекають глобальні зміни, які торкнуться його зовнішнього вигляду і дизайну, завдяки чому планується істотно виділитися на сучасному ринку пристроїв. Анонсований був і новий колір, раніше, як запевнив Донг Джин Ко, в фірмової продукції компанії не використовувався.

Більш завісу таємниці відкривати не стали – щоб не псувати сюрприз фанатам, які очікують презентації смартфона. Вона, до речі, очікується в лютому 2019 року. Так, на виставці IFA, що в кінці лютого 2018 пройде в Барселоні, Samsung Galaxy S10 повинні продемонструвати публіці, расскрыв і трохи більше подробиць.

Втім, вже зараз інсайдери рапортують: екран смартфона, швидше за все, не буде мати відступ знизу, у нього поставлять сканер відбитків пальців і потрійну основну камеру. Безумовно, це значно вартість пристрою підвищить.

Нагадаємо, раніше стало відомо про іншу новинку Samsung - смарт взуття.