16 листопада у Києва пройде Admitad Expert Kiev 2018 – конференція від експертів affiliate-маркетингу. Під час конференції рекламодавці, партнери та експерти Admitad розкажуть, як ефективно використовувати СРА-канал, які інструменти застосовувати та які фактори впливають на успіх просування компанії в Інтернеті.

Під час конференції спікери – експерти affiliate-маркетингу – представлять реальні кейси та поділяться досвідом роботи із СРА-мережами. У заході візьмуть участь понад 300 рекламодавців, веб-майстрів та власників онлайн-бізнесу.

Admitad Expert Kiev уже другий рік поспіль збирає ключових гравців ринку affiliate. Цього року доповіді на конференції будуть присвячені двом темам: e-commerce та фінансам. Запрошені експерти поділяться досвідом та розкажуть про специфіку побудови СРА-маркетингу у цих напрямках.

Місце проведення: UBI Conference Hall (вул. Дорогожицька 8)

Реєстрація: https://admitad.expert/ua

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще