Уже декілька місяців світом ходять чутки про презентацію нового наручного гаджета від Xiaomi, який славиться масою особливостей. Відбудеться довгоочікувана подія в червні нинішнього року, тобто на початку літа.

Проте, 9 лютого 2019 року, з’явилися інші дані на цей рахунок. Як вдалося з’ясувати, Xiaomi Mi Band 4 представлять набагато раніше, ніж планувалося спочатку.

Поговорюють, що анонс наручного гаджета відбудеться в рамках спеціального заходу в Китаї, на якому також повинні показати флагманський телефон Xiaomi Mi 9. Станеться це у квітні 2019 року. Цікаво також, шо в рамках презентації анонсують прошивку MIUI 11. Поки неможливо точно сказати, коли Xiaomi Mi Band 4 стане доступний для покупки. З одного боку, як це часто буває у даного виробника, він майже напевно почне продавати його протягом тижня після анонса, проте може статися і так, що продажі стартують лише через кілька тижнів або навіть місяців. Це залежить від виробничих складнощів і загальної готовності всього продукту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новий спортивний браслет від компанії Xiaomi отримає кольоровий сенсорний екран, барометричний альтиметр, ремінець з надійною застібкою і перфорацією для запобігання ковзання на руці, сучасне програмне забезпечення, магнітну зарядку, а також ряд інших особливостей, в список яких повинні увійти оновлені датчики і сенсори, які відповідають за відстеження фізичної активності.

Нагадаємо, у цьому році очікується масове поява смартфонів, в яких отвір під камеру замінить виріз в екрані. Однак, виробники хочуть знайти компроміс між фронтальною камерою і красивою лицьовою панеллю без якихось недоречних вирізів. Xiaomi запатентувала абсолютно нову концепцію розміщення фронтальної камери, які стане популярною і серед інших виробників.

Як повідомляв Знай.uа Sony PlayStation 5 змусить геймерів забути про PS4 раз і назавжди.

Знай.uа писав, власники iPhone XS скаржаться на постійні поломки: розсипається в руках.