На ппрезентації Stadia глядачам розповіли, що ігровий сервіс Google буде потужнішим поліпшених PlayStation 4 і Xbox One. Нинішнє покоління і правда може програти “хмарним машин”, але ось нові консолі Sony і Microsoft відіграються за попередників. Судячи з усього, сервіс від Google не такий вже і передової, так що звичайні консолі зможуть зрівнятися по продуктивності. і для цього не потрібно мати підключення до всесвітньої мережі на високій швидкості.

Журналіст Gamingbolt поспілкувався з віце-президентом 3D Realms Фредеріком Шрайбером, розпитавши у нього про наступне покоління приставок. За словами Шрайбера, з кожним поколінням консолі стає ближче до стандартів PC, і в цей раз розробники отримають необхідний приріст продуктивності. Зазначимо, що ігрові консолі стануть в кілька разів могутніше своїх попередників, що не може не радувати консольних шанувальників.

Шрайбер додав, що не вважає Stadia актуальною, до того ж потужність нових консолей Sony і Microsoft “безумовно” перевершить серверні комп'ютери Google. Подивимося, на що здатні виробники.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nubia показала компактний смартфон з підтримкою 5G-мережі - Nubia Mini 5G. Відзначимо, що крім підтримки мережі нового стандарту, девайс відрізняється від конкурентів компактним дизайном. Серед іншого, смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 855, а також об'ємний акумулятор. Про ціну і про дату виходу поки говорити рано.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що фітнес трекери обманюють користувачів. Дослідники випробували найпопулярніші браслети від різних виробників, і як виявилося, деякі з браслетів збільшували показники пройденої дистанції, причому мало не на половину. Крім цього, деякі браслети розряджаються набагато швидше, ніж заявлений час.

Знай.uа писав, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3, яке додало кілька цікавих функцій для власників продукції яблучної корпорації. Відразу варто відзначити, що тепер смартфони отримали підтримку Apple TV, а також доступ до унікального контенту.