Стало відомо, що відомі ігрові гіганти EA і Valve уклали договір про співпрацю. Так, ігри першої компанії з'являться в онлайн-магазині другої. Electronic Arts в своїй заяві анонсували вихід підписки EA Access та ігор, які з нею доступні.

Підписку обіцяють запустити навесні 2020 року в Steam. Зазначимо, що це перша і єдина підписка, яка існує в інтернет-магазині від Valve.

Electronic Arts

При цьому ігри будуть з'являтися поступово:

STAR WARS Jedi: Fallen Order™ вже доступна для попереднього замовлення;

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

The Sims™ 4 і Unravel™ Two стануть доступними протягом наступних місяців;

Ігри, орієнтовані на мультиплеер (Apex Legends™, FIFA 20 і Battlefield™ V), вийдуть в Steam протягом наступного року. Компанії не стануть розділяти гравців обох платформ та дадуть їм можливість грати один з одним.

Electronic Arts обіцяє розкрити більше деталей угоди найближчим часом.

Нагадаємо, що 25 жовтня вийшло продовження легендарної іграшки Call of Duty (CoD): Modern Warfare.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft навчила штучний інтелект грати в маджонг.

Також портал Знай.uа писав, що в Нігерії дев'ятирічна дівчинка на ім'я Базіл Окпара за чотири місяці створила більше 30 комп'ютерних ігор.