Японський офіс корпорації Microsoft заради експерименту дозволив співробітникам місяць працювати чотири дні на тиждень.

У підсумку виявилося, що таке рішення позитивно вплинуло не тільки на працівників, але і на результати компанії в цілому.

Відомо, що експеримент проводився в серпні 2019 року. Керівництво дало всім 2300 працівникам додатковий вихідний у п'ятницю. Варто відзначити, що їм не скорочували зарплату і навіть не вичитали дні з відпустки.

Офіс Microsoft, Pixabay

У порівнянні з серпнем минулого року, продуктивність співробітників збільшилася майже на 40%. Крім того, японський офіс Microsoft заощадив 23% на споживанні енергії і 58% на папері, так як працівники друкували менше документів і витрачали менше електрики.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, компанія Google офіційно попрощалася з Flash-технологією. Контент, підтримку якого і так вже відключено в більшості браузерів, більше не буде індексуватися найбільшим у світі пошуковим сервісом.

Як повідомляв портал Знай.uа, користувачі Windows 10 Home і Pro у всьому світі почали отримувати додаткове оновлення, яке їм не було призначено. Microsoft помилково випустила патч KB4523786 для домашніх версій операційної системи замість бізнес-редакцій.

Також портал Знай.uа писав, що Microsoft звинуватила російських хакерів з угруповання Strontium в атаці на 16 національних і міжнародних антидопінгових організацій.