Microsoft збирається запустити новий тип підписки на офісний пакет програм. Німецьке видання Windows United повідомляє, що в нього увійде спеціальна версія Windows 10. Втім, особливих змін не спостерігається. Схоже, компанія не поспішає випускати абсолютно нову ОС, так як Windows 10 по раніше користується величезною популярністю.

Windows 10
Windows 10

За даними джерела, у підписку Microsoft 365, крім вже наявних програм Office, увійде Windows 10. Експерти підкреслюють, що володар підписки отримає особливу, розширену версію операційної системи. Які можливості і додаткові програми будуть в неї включені, не повідомляється. Реліз оновленої підписки повинен відбутися влітку 2020 року. Можливо, з'явиться можливість кастомизировать ОС.

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.