У Техасі знову виставили на продаж унікальний червоний Ferrari SP30 2012 випуску з пробігом 165 кілометрів. Спорткар, створений в єдиному екземплярі, безуспішно намагаються продати з 2018-го року.

Як відзначається, Ferrari SP30 побудували в 2012 році на замовлення бізнесмена Чираг Арія з Дубая. В основі ексклюзивного автомобіля лежить шасі і трансмісія Ferrari 599 GTO, але кузов його абсолютно унікальний, за винятком деяких деталей.

Наприклад, фари головного світла у SP30 - від моделі 458 Italia, а задні ліхтарі - від моделі 599. Форму капота дизайнерам, напевно, навіяла Ferrari F12tdf.

Фото унікального спорткара

Зокрема, Ferrari SP30 оснащений 6-літровим бензиновим V12 потужністю 670 кінських сил. Агрегат працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. До "сотні" ексклюзивний спорткар розганяється за 3,3 секунди, а його максимальна швидкість складає 335 км/ч.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інтер'єр - комбінація деталей і елементів двох різних Ferrari. "Приборка", рульове колесо і сидіння дісталися безпосередньо від 599 GTO. Перемикач АКПП, інформаційно-розважальна система - від 612 OTO.

Фото унікального спорткара

Як і 599 GTO, в салоні SP30 немає килимів, що натякає на його спортивну атмосферу. За сидіннями знаходиться задня полка для двох невеликих сумок вихідного дня.

Виставлений на продаж автомобіль знаходиться в ідеальному стані – він з пробігом не більше 165 кілометрів. Навіть оригінальна захисна пластикова плівка все ще прикріплена до екрана інформаційно-розважальної системи.

Фото унікального спорткара

У 2018 році власник єдиного в своєму роді спорткара виставив його на продаж - Ferrari SP30 кілька місяців простояв на аукціоні в США. Потім продати унікальну модель вирішили у Франції, однак і там не знайшлося покупця. У зв'язку з цим Ferrari SP30 повернувся в США, де наразі виставлено на аукціоні в Техасі.

Вартість моделі не розголошується, проте її можна дізнатися при особистому запиті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Xiaomi представила електрокар за 60 доларів.

Як повідомляв Знай.uа у Британії створили робота-збирача ягід, страшний сон для заробітчан.

Знай.uа писав, горе-механік розбив новеньку Tesla S свого клієнта