Згідно з новим звітом Politico, комітет Сенату з торгівлі попросив генеральних директорів Google, Facebook і Twitter з'явитися для дачі свідчень 1 жовтня. Це надзвичайно стислі терміни для такої високопрофесійної комісії, але учасники вказали, що можуть видавати повістки до суду, якщо генеральні директори не погодяться з'явитися до кінця дня в четвер.

Читайте Знай в Google News!

Як і раніше можливо, що інші члени комітету будуть заперечувати проти повісток до суду, або що керівники знайдуть інший спосіб ухилитися від виклику. Google, Facebook і Twitter не відразу відповіли на запити про коментарі.

Повідомляється, що слухання будуть зосереджені на заходах щодо внесення поправок до розділу 230, основоположного закону, який регулює практику модерації контенту в Інтернеті. У липні підкомітет провів слухання з приводу Закону про Пакт - уявного компромісу між яструбами упередженості і більш зваженими реформаторами-хоча результати обговорення були непереконливими.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Комітет Сенату з торгівлі розпочав численні розслідування передбачуваної антиконсервативної упередженості в Facebook і допитав Марка Цукерберга безпосередньо після скандалу з Cambridge Analytica. Пізніші слухання про нібито антиконкурентну поведінку технологічних компаній проводилися судовими комітетами, які розглядають антимонопольні питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.