Після декількох місяців чуток Apple вчора оголосила, що прибере дротові навушники EarPod і настінні Зарядні пристрої з коробок iPhone. Єдиний аксесуар, який Ви отримуєте в коробці, - це кабель USB - C-Lightning. Apple позиціонує це як екологічно чистий крок, який знизить викиди вуглекислого газу і дозволить компанії відправляти більше пристроїв на одному піддоні. Але якщо ви звикли покладатися на нову пару навушників і настінний зарядний пристрій при покупці нового iPhone, то тепер вони доступні тільки як окремі покупки.

Читайте Знай в Google News!

На щастя, Apple зробила ці аксесуари трохи дешевше, ніж раніше. Набір EarPods з роз'ємом Lightning тепер коштує 19 доларів, що на 10 доларів менше їх попередньої ціни. Apple також представила новий 20-ватний адаптер живлення за 19 доларів, відмовившись від старого 18-ватного зарядного пристрою, який коштував 29 доларів.

Earpods, the verge

Рішення Apple видалити навушники та настінний зарядний пристрій не є абсолютно несподіваним, оскільки компанія також вирішила не включати адаптер живлення в лінійку Apple Watch цього року. І не тільки в лінійці iPhone 12 Немає навушників і зарядного пристрою - в списках Apple iPhone 11, iPhone XR і iPhone SE зазначено, що ці телефони поставляються тільки з кабелем USB-C - Lightning. Тому, якщо ви вирішите придбати один з цих старих телефонів замість iPhone 12, майте на увазі, що вам знадобляться власні навушники або адаптер живлення, або будьте готові купувати їх окремо.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.