Facebook Dating, конкурент соціальної мережі Tinder та інших додатків для знайомств, запускається сьогодні в Європі після довгої затримки з запланованим дебютом у День святого Валентина.

Читайте Знай в Google News!

Служба знайомств пропонує ті ж функції в Європі, що і в США, використовуючи існуючий профіль, який ви створили на Facebook, для пошуку потенційних збігів. Facebook Facebook адаптує ці збіги з вашими уподобаннями, активністю в Facebook і, якщо ви виберете, групами і подіями.

Смартфон, фото: gettyimages
Смартфон, фото: gettyimages

Хоча сервіс все ще відображається лише як вкладка в мобільному додатку Facebook, він глибоко інтегрований з іншими продуктами соціального гіганта. Ваш Facebook Instagram Instagram може витягувати історії та фотографії, ви можете ініціювати відеодзвінки в Messenger з чатів, а яскрава функція Secret Crush шукає потенційних збігів як у ваших підписників в Instagram, так і у друзів у Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Facebook рекламує функції конфіденційності служби, при цьому багато хто з його більш особистих тактик зіставлення абсолютно необов'язкові. Але тісний Зв'язок Facebook Dating з іншими продуктами компанії викликав побоювання в минулому. Ще в лютому Facebook вирішив відкласти запуск сервісу після того, як регулюючі органи Ірландії не погодилися з термінами запланованого запуску. Компанії, що запускають такі продукти, повинні пройти перевірку, звану оцінку впливу на обробку даних (DPIA) в рамках захисту GDPR Європейського Союзу, і, як повідомляється, Facebook занадто пізно поінформував регулюючі органи про свої плани, що викликало стурбованість з приводу дотримання конфіденційності даних.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.