Microsoft не новачок у світі настирливої реклами, найгіршим прикладом якої є кампанія з оновлення Windows 10. Це було кілька років тому, але суспільний резонанс у той час не охолодив любов компанії до нав'язливої реклами. Цього разу користувачам рекламують Microsoft Edge.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє Windows Latest, Microsoft проводить аьфа / бета-тестування реклами у виробничих збірках Windows 10.

Реклама з'являється при запуску Windows 10, коли користувачі налаштовують новий пристрій з Windows 10. Вони також відображаються після кожного оновлення системи і при натисканні на новий рекламний банер в Налаштуваннях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.