Тернопільщина відзначила Трійцю з особливим розмахом незважаючи на карантинні обмеження. У мережі показали, як тернополяни прикрасили громадський транспорт. Про це пише Телеграм-канал Файний Тернопіль.

На Тернопільщині місцеві жителі творчо підійшли до святкування зелених свят улітку 2020 року. Маршрутки міста отримали гілки зелених рослин, традиційних для святкування Трійці. Ці гілки, як і ароматні рослини в будинках і храмах, символізує відродження всього живого.

Маршрутки Тернополя одяглися в зелень Фото: Файний тернопіль

Ідея прикрасити транспорт належить водіям маршрутних таксі, які захотіли подарувати святковий настрій не тільки собі, але і пасажирам. Фото прикрашеного транспорту зробив тернополянин Олег Синовець.

Зелені свята на Тернопільщині не пройшли без ексцесів. Жителі області стали свідками незвичайної події, в якому головним учасником стала вантажівка, повторив долю фури у Дніпропетровській області. Водій не розрахував тяжкості своєї машини і поїхав на старий міст, який впав під вагою транспорту. В результаті автомобіль опинився у річці.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На Тернопільщині в одному із сіл питна вода тече просто по вулиці вже півроку. Місцеві жителі скаржаться на халатність водоканалу, який не може залатати трубу і провести ремонт вже 6 місяців. Місцеві мешканці вирішили через соцмережі розповісти про свою проблему.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині вантажівка провалилася в річку зі старого мосту.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині питна вода тече по вулиці села вже півроку.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині ворона вкрала смартфон.