У продуктах харчування в магазинах Тернопільщини були виявлені небезпечні бактерії. Зокрема, була виявлена цвіль. Про це повідомили в Держпродспоживслужбі в Тернопільській області.

В органічній суміші рослинного походження виявили цвіль. Досліджувався спред, який імпортувався для супермаркетів Сільпо-Фуд в Києві. У системі RASFF говориться, що спред був виготовлений в Данії 21 березня 2020 року. Його рекомендовано вжити в їжу до 21 березня 2021 року.

Після цього фахівці Держпродспоживслужби попросили тернополян повідомити, де ще продається такий спред, щоб провести дослідження і вилучити його з продажу.

Нагадавши, Знай писав, що в Бердянську українці потрапили в лікарні прямо з пляжу, де вони придбали варені креветки та інші смаколики. Відразу у п'яти осіб була діагностована галлофілезная інфекція. Розслідування показало, що причиною цього стали варені креветки, які туристи купили у приватного підприємця, і протягом дня їли їх на пекучому сонці.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні жінка купила сир з неблагородною цвіллю. Вона повернулася в магазин і спробувала повернути покупку, але їй сказали, що для літа це нормальне явище. Після скандалу жінці повернули гроші, але порушення не визнали.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині виявили імпортну курку, яка була заражена сальмонельозом. Нещодавно була виявлена партія замороженої курки, яка була експортована з Польщі в країни Євросоюзу і Україну.