Юний українець з ДЦП складає реп і мелодійні пісні. Молода людина живе в Полтавській області і з народження страждає важкою формою ДЦП, у нього не рухаються руки і ноги. При цьому він зміг оволодіти олівцем і комп'ютерними програмами, щоб складати музику. Незважаючи на це творчістю Володимира Малуха зацікавилися в Голлівуді. Про це повідомляє свідок.

Молодий чоловік розповів, що писати пісні він вирішив через свою пристрасть до творінь українських сучасних музикантів.

"Мені сподобалося, як вони виконують свої твори, стиль, посил. Там особливої музики немає-реп, але в моїх творах мелодія буде», - розповів Володимир.

Перший твір Володимир написав у 15 років. Тоді він на старенькому ноутбуці він встановив спеціальну програму і почав вчитися створювати мелодії. При цьому у хлопця немає музичної освіти і він не знає нот. Бажання створювати музику було таким сильним, що він освоїв музичну грамоту самостійно. Зараз Володимир з посмішкою розповідає про першу композицію.

Молодий чоловік розповів, що без знання нот просто малював їх там, де йому подобалося і визначав на слух, де вони повинні бути. Він навіть не знав, що допускає безліч помилок. Більшу частину своїх мелодій Володимир пише вночі, а першими слухачами є рідні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Бабуся і дідусь розповіли, що онук їм не дає Слухати недописані мелодії. Свою першу композиції Володимир дав послухати всім односельцям. Вона називалася " в чорно-білому фільмі». Володимир зазначив, що всім сподобалася композиція і всі просили слова пісні, а потім співали разом.

Крім репу Володимир пише ще й мелодійні композиції. Композиція» доторкнутися до заходу " сподобалася його подрузі Ользі. Дівчина поставила її собі на рингтон на телефоні.

Піснями Володимира зацікавився репер і режисер з Голлівуду і замовив 10 треків. Він вже заплатив аванс у 150 доларів. На них Володимир планує купити акустичні колонки і навушники. Зараз він збирає гроші на новий ноутбук.

Незважаючи на свій стан здоров'я Володимир мріє створити власну студію і навіть вийти на сцену. Також молода людина мріє купити електричне крісло для пересування і ходунки, щоб стати більш мобільним. Заробити на них він сподівається власними творами.