У місті Хоростів у Гусятинському районі Тернопільської області в парку місцева влада відремонтувала громадський туалет. Там оновили інтер'єр і сантехніку, поставили сучасні вікна і двері, дозатори для мила і тримачі для туалетного паперу. Однак городянам не сподобалося або навпаки занадто сподобалися ці деталі інтер'єру.

Невідомі серед білого дня винесли з нового туалету перераховані оновлення і навіть відкрутили і забрали доводчик вхідних дверей. Місцева влада відреагувала на цей інцидент.

На сторінці міськради в Facebook хоростівська міськрада повідомила, що в популярному парку відпочинку городян стався неприємний інцидент. Невідомі відкрутили все, що їм сподобалося. Чиновники поскаржилися, що всі ці предмети вони робили для городян, які приходять в парк, а туалет безкоштовний для всіх відвідувачів.

Більш того, чиновники розповіли, що відпочиваючі парку регулярно крадуть Туалетний папір і залишають бруд після себе, а також забувають, як користуватися унітазами і залишають після себе неприємні сліди.

❗❗❗ Хтось будує , а хтось - руйнує!!! Шановні жителі Хоростківської ОТГ та гості нашого міста! Вимушені написати про...

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Хоростківська міська рада op Woensdag 30 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що у жовтні в Харкові пройдуть місцеві вибори на яких харків'яни зможуть вибрати нового мера, ну або залишити " старого". Оскільки діючий мер міста Геннадій Кернес збирається залишатися на третій термін, то він активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами. Вона з'явилася скрізь і навіть в громадському туалеті міста. Харків'яни показали, як Кернес агітує себе навіть під час "важливих справ".

Також Знай повідомляв, що на центральних вулицях Києва з'явилися десять сучасних автоматичних туалетів. Вбиральні мають спеціальний антивандальний захист, який не дасть зловмисникам зламати або пошкодити нові будівлі.

Нещодавно Знай передавав, що в Угринові будують громадський туалет за 49 тисяч гривень.