19 жовтня річниця загибелі фотокореспондента, волонтера і добровольця батальйону Айдар Віктора Гурняка. Напередодні Дня захисника України в Тернополі пройдуть поминальні заходи пройдуть на Театральній площі в Тернополі.

Про поминальні заходи розповіла Ірина Гурняк на своїй сторінці у Facebook. Городян запрошують всім разом помолитися і згадати Віктора.

"Людина живе, поки її пам'ятають! Запрошуємо до спільної молитви 19 жовтня 2020 року», - написала Ірина.

Вона також розповіла, що в зазначений день пройде поминальна служба в Гарнізонному храмі святі Петра і Павла о 10 годині ранку, об 11:30 пройде молебень на пластовому Меморіалі Личаківського кладовища.

Людина живе доти, доки її пам’ятають! З нагоди шостих роковин загибелі Віктора Гурняка (псевдо «Гарт», «Гартік»,...

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Ira Gurniak op Woensdag 14 oktober 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що 22 Вересня 2020 року, на центральній площі Чернівців відбулася акція " дзвін по герою". Присутні вшанували пам'ять полеглого на Сході військовослужбовця Василя Паламарюка. Під час поминальних заходів присутні зазначили, що важливо пам'ятати про тих, хто віддав свої життя за мир у нашій країні.

Також Знай писав, що на борту Ан-26, який розбився 25 вересня на Харківщині під Чугуєвом, перебував старший лейтенант Ашраф Мсуя-харків'янин з африканським корінням. Батьки Ашрафа познайомилися під час навчання в Харкові. Від їхніх стосунків з'явився хлопчик. Його батько поїхав на батьківщину, а мама і малюк залишилися в Україні. Він мріяв стати першим чорношкірим генералів України.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті посадять дерева в пам'ять про загиблих героїв.