Новообраний мер міста Бережани Ростислава Бортника заразився коронавірусом. Хвороба підтвердив ПЛР-тест. Останнім часом чоловік проживав в Австрії, але жителі Бережан віддали свої голоси саме йому. Ростислав Бортник розповів про захворювання на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні новообраний мер подякував виборцям за надану довіру. Він зазначив, що поставлена дуже висока планка, але всім разом можна її подолати. Бортник також попросив виборців висловлювати ідеї і стати частиною команди. Він пообіцяв почути кожного городянина і його побажання.

Також Ростислав Бортник заявив, що попереду ще багато перешкод, але найголовнішим є COVID-19, а потім з новими силами братися за роботу.

Нагадавши, Знай повідомляв, що результати виборів мера Борисполя в Київській області вже не мають значення-лідер виборчих перегонів і діючий глава міста Анатолій Федорчук помер 28 жовтня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також Знай повідомляв, що сім'я чинного мера Львова Андрія Садового заразилася коронавірусом. Дружина і теща Андрія Садового заразилися коронавірусом. Варто відзначити, що
сам мер Львова отримав негативний результат на COVID-19. Садовий зазначив, що зараз його теща і дружина почувають себе нормально.

Нещодавно Знай передавав, що мер Харкова Геннадій Кернес втретє балотується на посаду міського голови, але вперше не зміг проголосувати за себе. Кернес, який зараз лікується в німецькій клініці "Шаріте" не може брати участь у місцевих виборах в якості виборця, але стежить за голосуванням. Всю інформацію йому передають через Сина.