Інженер з Тернопільщини Ярослав Матковський останні роки жив і працював у США. Щорічно він повертався в Україну, щоб створити черговий шедевр архітектури на купленій земельній ділянці.

Українець розповів, про особливу технологію будівництва будинку та 11 тематичних будиночків. Ярослав Матковський зазначив, що під час будівництва керувався старовинними традиціями і використовував традиційні будівельні матеріали. Він пояснив, що під фундамент будинків потрібно засипати жменю пшениці або монет, а під час будівництва використовувати природний камінь, щоб зберегти позитивну енергетику.

При цьому Ярослав всі види будівельних робіт виконував самостійно, зрідка наймав робітників, які допомагали йому. У його будинках зібрані великі колекції предметів на релігійну тематику і раритетних предметів побуту.

Двір Ярослав облаштував також відповідно до традицій предків. Він зробив відразу кілька місць сили і навіть будиночок на дереві зі скляною стелею. Чоловік каже, що на всі його ідеї можна було б з легкістю сказати, що це неправильно, але він упевнений, що правильно все, що є в його серці.

Сьогодні ділянка Ярослава - це красива територія з унікальною архітектурою і дизайном. Однак сюди він запросить тільки найближчих і рідних людей. Він не планує пускати сторонніх.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в мережі показали, як виглядає закарпатське село з висоти пташиного польоту.

Також Знай повідомляв, що юний житель Івано-Франківщини створює меблі з металобрухту.

Нещодавно Знай передавав, що львів'янин робить зі сміття шедеври інтер'єру.