У Тернополі міська влада проводить опитування городян, як вони б хотіли зустріти Новий рік і Різдво Христове. Планується, що святкові заходи проводитимуться на Театральній площі.

У повідомленні міськради йдеться, що вже зовсім скоро тернополяни відзначать Новий рік, а потім і Різдво Христове. Міська влада запропонувала городянам взяти участь в опитуванні і висловити, як вони хочуть відзначити свята. Також у тернополян запитають про їхні побажання щодо організації святкової атмосфери.

У міськраді розповіли, що в опитуванні може взяти участь кожен житель міста. Для цього потрібно лише перейти за посиланням і заповнити форму. Опитування триватиме 6-15 листопада. Після завершення представники міськради проаналізують відповіді і візьмуть в роботу ті, за які висловилася більшість учасників. Після цього вони займуться організацією святкової програми.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні досі невідомо, як країна працюватиме і відпочиватиме на новорічні та різдвяні свята. На даний момент відомо, що кілька вільних від роботи днів українцям все ж виділять.

Також Знай передавав, що в Харкові мер Геннадій Кернес виклав з бюджету 4 мільйони гривень на організацію святкувань. Зокрема, відомо, що горосвет закупить нові конструкції з підсвічуванням і багато іншого.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові готуються відкрити ковзанку в центрі міста. Відкриття заплановане на 20 листопада. Каток працюватиме відповідно до карантинних заходів.