Двоє мешканців Тернопільської області постануть перед судом за грабіж та взяття людей у заручники. Про це розповіли у поліції області.

Як зазначається, двоє чоловіків 38-ми та 34-х років пограбували та захопили в заручники двох львівських музикантів. Крім того, вони змусили жертв здати до ломбарду їхню гітару та привласнили гроші.

У поліції розповіли, що один із зловмисників здавав музикантам квартиру подобово. Один із гостей спав, поки господар із другим львів’янином на кухні розпивали спиртні напої. Потім вони вдвох вирушили до магазину, де зустріли ще одного знайомого і разом із ним повернулися додому.

Вдома господар з ножем почав погрожувати гостям розправою, якщо вони не видадуть йому паролі від банківських карток. Разом зі спільником він зв’язав львів’ян, відібрав у них всі гроші і зняв з рахунків приблизно три тисячі гривень.

Цього зловмисникам виявилося мало – тоді вони змусили музикантів здати в ломбард гітару й мобільний телефон, а отримані кошти забрали собі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Потім один із зловмисників пішов додому, а другий змусив полонених львів’ян ходити з ним по місту. В одному з магазинів чоловік посварився із продавцем, і цим скористався один із музикантів – він попросив іншого продавця повідомити до поліції, що їх утримують насильно.

Працівники магазину викликали поліцію, викрадача та його жертв забрали до відділку. Також знайшли спільника злочинця. Як виявилося, обох раніше вже притягали до відповідальності за крадіжки.

«Як можна таке робити? Дикуни, убогі і недалекі!», - обурюються в коментарях мешканці Тернополя.

Нагадаємо, що 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", директора ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook мера міста Боярка Київської області Олександра Зарубіна.

Також " Знай.ua " писав, що дві школярки отруїлися невідомими речовинами: батьків попередили про небезпеку.