Відома українська співачка, переможниця Євробачення-2004, Руслана Лижичко доволі активно спілкується з підписниками у соціальних мережах, і час від часу ділиться подробицями з особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Руслана показала шанувальникам любов всього свого життя - вірного хвостатого друга на ім'я Ґоро.

"Рівно рік тому прямо в ефірі @snidanok я забрала до себе цього неймовірноого красеня Ґоро. 🐕
Він надзвичайно мудрий, грайливий, веселий і позитивний пес. За цей рік я жодного разу не бачила його в поганому настрої. Це дійсно унікальний пес. Я щаслива, що ми зустрілися і будемо разом тепер завжди. ❤️", - зворушливо написала Руслана.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає. Відповідний пост з'явився на сторінці Руслани в Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Руслана згадала, як хотіла спалити себе на Майдані: "це доля нашої країни"

Також "Знай.uа" писав, що Руслана зворушливо привітала чоловіка зі срібним весіллям архівними кадрами: "спасибі, що ти є"