Зараз стало відомо, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл дали перше велике інтерв'ю американській телеведучій Опрі Вінфрі.

Герцог Сассекський виявив стурбованість в одному з фрагментів, кажучи, що боїться повторення історії, з якою раніше члени королівської сім'ї вже стикалися.

"Я найбільше боявся, що ця історія повториться", — заявив принц Гаррі.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Мова, швидше за все, йде про трагічну долю його матері - принцеси Діани. Адже вона зіткнулася з підвищеною увагою з боку ЗМІ після розлучення з принцом Чарльзом. Він зазначив, що з великим полегшенням і радістю сидить на інтерв'ю, і розмовляє, пліч-о-пліч з дружиною.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Тому що я не можу уявити, яке було їй проходити через це самій стільки років тому", — додав принц Гаррі, кажучи це, поки на тлі з'являється фотографія прицеси Діани, яка загинула 31 серпня 1997 року в автокатастрофі, в Парижі. Тоді Засоби масової інформації писали, що аварія сталася через переслідування машини принцеси Уельської папараці. Згодом стало відомо, що репортери не були прямою причиною ДТП.

Зараз Меган Маркл знову вагітна після народження сина Арчі в 2019 році. З моменту весілля принца Гаррі і актриси в 2018 році, на них було направлено підвищену увагу з боку преси.

Велике інтерв'ю Опри Вінфрі з Меган Маркл і принцом Гаррі вийде 7 березня 2021 року.

Нагадаємо, принц Гаррі зізнався, як змінилося його життя після втечі з Меган Маркл: "Це руйнувало"

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл скоро знову стане мамою: як змінилася дружина принца Гаррі під час вагітності

Знай.ua писав, яким був принц Гаррі в дитинстві: з'явилися зворушливі кадри з Діаною